Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bouwbedrijf Walet
Average rating:  
 11 reviews
 by Familie Uijen

Wow wat zijn we blij met de extra meters aan ons huis! Wat een fijne aannemer om mee te werken. Communiceert goed en werkt volgens planning. Alles op tijd af en voor het afgesproken bedrag! Jolan en zijn mannen hebben alles onder controle en werken zeer netjes. Aanrader dus.

 by Arjan en Randi van Drie

Na al deze mooie recensies kunnen wij niet anders zeggen, na 6 weken verbouwing, het is echt waar, wat een topadres. Alle rust en naleven van de planning geeft tijdens een verbouwing echt een goed gevoel. Horrorverhalen gelden niet voor Walet! Jolan, bedankt voor al je mooie werk, we gaan er nu lekker van genieten!

 by Monique en Albert

Jolan heeft bij ons de gang uitgebouwd, het keukenkozijn en de deur vervangen en een muur op de bovenverdieping uitgebroken. Het is fijn werken met Jolan, hij luistert, denkt mee en geeft vantevoren een nauwkeurige prijsopgave op, wat ook zeer prettig is. In eerste instantie zou hij alleen de gang en het keukenkozijn doen, maar toen wij hem vroegen om de muur boven uit te breken was dit geen enkel probleem. En alles was ook nog op tijd klaar. Kortom, een echte aanrader!

 by Jeroen

Bouwbedrijf Walet heeft onze badkamer en toilet verbouwd, de pui, voor- en keukendeur vervangen en de trap gerenoveerd. Al het werk is vakkundig en op tijd opgeleverd. Kernwoorden: vakman, denkt mee, komt zijn afspraken na, flexibel, werkt netjes, communiceert helder en is prettig in de omgang.

Wij bevelen bouwbedrijf Walet van harte aan!

 by Lies

Bouwbedrijf Walet heeft mijn hele huis onderhanden gehad. Uitbouw, toilet, badkamer, zolder, vloerverwarming etc. Jolan is duidelijk iemand met hart voor z'n zaak. Niets wordt onbesproken uitgevoerd en wat hij doet doet hij goed. Het contact verloopt snel en efficiënt en hij denkt met je mee waarbij hij rekening houdt met je wensen. Daarnaast heeft hij zijn planning tip-top in orde en was hij zelfs voor de afgesproken datum klaar met deze grote klus! Ik raad Bouwbedrijf Walet zeker aan.

 by Wendy

Bouwbedrijf Walet heeft al meerdere klussen voor mij gedaan. In de oude woning een toiletrenovatie en in de nieuwe woning de toilet, grote dakkapel en badkamer verbouwing. Er wordt zeer netjes gewerkt en altijd met je mee gedacht. De communicatie verloopt goed, er wordt kwaliteit geleverd en alles netjes weer opgeleverd. Erg blij altijd met het resultaat, dit is een echte aanrader!!

 by Geraldine Ligthart

Onze verbouwing is klaar en wat zijn we blij dat we voor Bouwbedrijf Walet gekozen hebben. Nog nooit is een verbouwing bij ons zo soepel verlopen. De communicatie verloopt heel prettig en je weet waar je aan toe bent. Alles verloopt volgens planning, er wordt netjes en zeer secuur gewerkt. Gewoon een top bedrijf om in huis te hebben. Voor een volgende klus komen we graag terug!

 by Walter & Jacomijn

Bouwbedrijf Walet heeft bij ons een uitbouw geplaatst, een dakkapel gezet en de wc vernieuwd. Hiernaast is er vloerverwarming geplaatst en zijn er nog meer kleinere werkzaamheden uitgevoerd. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met het resultaat! Jolan werkt zeer netjes, hij denkt mee en communiceert goed. Wat wij ook ontzettend prettig vonden was zijn strakke planning. Binnen de afgesproken periode was het project klaar, ondanks dat er wat extra werkzaamheden bij waren gekomen. Hij zet met gemak een tandje bij. Bouwbedrijf Walet verdient 5 sterren, een echte aanrader dus!

 by Alisha en Marcel

Wij zijn erg tevreden!
Jolan is echt een vakman! Een groot pluspunt vinden wij zijn netheid in het werken! Hij levert keurig werk af, werkt zorgvuldig, schone werkplek, extra klusjes helpt hij direct bij, communicatie loopt fijn en werkt snel. Op deze aannemer kun je bouwen! Wij raden hem zeker aan! En wij zijn ontzettend blij met het resultaat van onze verbouwing.

 by Paul & Saskia

Tegelijkertijd met onze buren aan weerszijden hebben we een aan/uitbouw over de breedte van ons huis laten plaatsen door Bouwbedrijf Walet. Ook hebben wij ons schuine dak van binnenuit laten na-isoleren.
Jolan denkt goed mee en helpt je wensen in oplossingen om te zetten. Zijn onderaannemers en hijzelf werken heel netjes. De communicatie verloopt aangenaam en vlot. Verder zijn het aardige, respectvolle mensen.
De voorbereiding en uitvoering gingen volgens planning. Afspraken worden goed nagekomen. Het resultaat is netjes en strak. Ook de nazorg is prima in orde.
Kortom: wij zijn uiterst tevreden het werk van Walet. Absolute aanrader!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

  positive review  Jolan is echt een vakman! Een groot pluspunt vinden wij zijn netheid in het werken! Hij levert keurig werk af, werkt zorgvuldig, schone werkplek, extra klusjes helpt hij direct bij, communicatie loopt fijn en werkt snel. Op deze aannemer kun je bouwen! Wij raden hem zeker aan! En wij zijn ontzettend blij met het resultaat van onze verbouwing.

  Alisha Meijer Avatar Alisha Meijer
  juni 9, 2020

  positive review  Tegelijkertijd met onze buren aan weerszijden hebben we een aan/uitbouw over de breedte van ons huis laten plaatsen door Bouwbedrijf Walet. Ook hebben wij ons schuine dak van binnenuit laten na-isoleren. Jolan denkt goed mee en helpt je wensen in oplossingen om te zetten. Zijn onderaannemers en hijzelf werken heel netjes. De communicatie verloopt aangenaam en vlot. Verder zijn het aardige, respectvolle mensen. De voorbereiding en uitvoering gingen volgens planning. Afspraken worden goed nagekomen. Het resultaat is netjes en strak. Ook de nazorg is prima in orde. Kortom: wij zijn uiterst tevreden het werk van Walet. Absolute aanrader!

  Paul Uijen Avatar Paul Uijen
  juni 5, 2020

  positive review  Wij zijn zeer tevreden met Bouwbedrijf Walet. Samen met onze twee buren, hebben wij een uitbouw laten plaatsen en veel andere werkzaamheden laten doen. De eigenaar, Jolan Walet, heeft deze enorme klus op tijd afgerond met zorg en toewijding. Ook als er onverwachtse klussen erbij kwamen stond hij daarvoor open. Wij zijn ook heel blij met het mooie resultaat!

  Kristina Goodnight Avatar Kristina Goodnight
  mei 18, 2020

  positive review  Jolan is echt een vakman! Heel netjes en snel gewerkt! De communicatie verloopt prettig en hij reageert snel op berichtjes/e-mail. Zou hem zeker aanraden! Prijs/kwaliteit echt top.

  Michal Van de Velde Avatar Michal Van de Velde
  maart 1, 2020

  positive review  ze hebben bij ons de badkamer gedaan, top... echte vakmensen en heel netjes gewerkt.... een aanrader!!

  Jeroen Van de Grift Avatar Jeroen Van de Grift
  december 22, 2019

  positive review  Jolan heeft bij ons een uitbouw geplaatst. Werkt netjes en komt afspraken goed na ! Voor iedereen die een verbouwing zonder zorgen wilt kan Ik Waletbouw ten zeerste aanraden !

  Roy Van Wijnbergen Avatar Roy Van Wijnbergen
  oktober 23, 2019

  positive review  5 sterren Dakkapellen aan de voor en achterzijde van ons huis geplaatst door Jolan. Werkt nauwkeurig en netjes en denkt mee. Onwijs tevreden over werkwijze en resultaat

  Sanne Ides-van Lith Avatar Sanne Ides-van Lith
  september 6, 2018

  5 star review  

  Hugo Nab Avatar Hugo Nab
  februari 10, 2017

  5 star review  

  Grace Gorzeman Avatar Grace Gorzeman
  februari 10, 2017

  5 star review  

  Kim Walet Avatar Kim Walet
  februari 10, 2017

  5 star review  

  Bjorn Erkens Avatar Bjorn Erkens
  januari 29, 2017

  5 star review  Jolán is een echte vakman, werkt zeer nauwkeurig en netjes en zorgt voor een prachtig resultaat!

  Wendy Bakkernes Avatar Wendy Bakkernes
  januari 24, 2017

  5 star review  Top werk ��

  Joël Ruijs Avatar Joël Ruijs
  augustus 29, 2016

  5 star review  

  Saskia Koedam Avatar Saskia Koedam
  mei 14, 2016

  5 star review  Snelle service , goed advies, meedenkend, vakmanschap , en alles is mogelijk

  Maico En Juliska Ruijs Avatar Maico En Juliska Ruijs
  mei 11, 2016

  5 star review  Jolan heeft bij ons het toilet verbouwd. Vakkundig en werkt heel netjes! We zijn heel erg blij met het resultaat.

  Bea Bakkernes Avatar Bea Bakkernes
  april 28, 2016